Tel:+385 (0)98 493 303

O NAMA

AD Studio objedinjuje dvije bitne stvari, a to je umjetnost i dizajn, uz osobni pristup klijentu, a kako bi kreirao originalna rješenja za svakoga. Rezultat toga je prepoznatljivost u marketinškoj komunikaciji na tržištu.

AD Studio Glavni ured

Kliknite na fotografiju za virtualnu panoramu!

AD Studio

Basaričekova 57,

51260 Crikvenica,

Hrvatska

 

Tel: 051 242 018

Mob: 098 493 303

 

Radno vrijeme:

08.30 - 15.00

Sub.-Ned. Ne radimo

 

E-mail: info@adstudio.hr

 

Skype: dan_cro

DIZAJN LOGOTIPA

Od ideje do konačnog rješenja, u pozitivu i negativu. Prilagođenima za apliciranje na različite materijale i podloge. Logotip je osnova vizualnog identiteta i s toga mu posvećujemo osobitu pozornost.

 

DIZAJN WEB STRANICA

Pristupajući svakom klijentu osobno, nastojimo uz korištenje modernih alata i tehnologija, kreirati atraktivne web stranice koje će privući posjetitelje te što bolje prezentirati naručitelja.

 

DIZAJN I GRAFIČKA PRIPREMA KATALOGA

Katalog je i dalje jedno od bitnijih načina prezentacije poslovanja, uz originalan dizajn i kvalitetan tisak može uz informiranje o ponudi biti odličan način reklamiranja.

 

DIZAJN I TISAK PLAKATA I FLAJERA

Kvalitetan plakat graniči sa umjetnošću, uz to ako je informativan, pregledan i uočljiv postiže odličan reklamni efekt. To isto vrijedi i za flayere samo dimenzijama manji, ali zato količinski veći.

DIZAJN I TISAK PANOA I

DRUGIH REKLAMNIH OGLASA

Digitalni tisak i moderni mobilni sklopivi ili fiksni panoi omogućavaju velike reklamne površine, koje možete premještati i lako transportirati što vam omogućava dugotrajno korištenje.

 

PROFESIONALNO FOTOGRAFIRANJE U STUDIJU I NA TERENU

Osnova dobrog dizajna za sve vrsta reklama su kvalitetne fotografije, bilo da se radi o fotografiranju modela, vaših prizvoda, smještajnih kapaciteta. Uz kvalitetnu foto opremu i rasvjetu, bitna je i kvalitetna obrata u digitalnoj "tamnoj komori".

 

PANORAMSKA I QTVR FOTOGRAFIRANJE

Svima onima koji žele prezentirati određeni prostor na internetu ili drugom multimediskom obliku, bilo da se radi o enterijeru ili eksterijeru, Posjetitelj može dobiti uvid i prošetati vašim apartmanom ili nekretninom bez da vas je posjetio.

 

OSLIKAVANJE IZLOGA I VOZILA

Koristite Vaše vozilo kao pokretnu reklamu. Istaknite na njemu Vaš logotip, djelatnosti i sl. Koristimo kvalitetne folije u velikoj paleti boja, koje jamče dugogodišnju postojanost. Kao i na autima, isto možemo postići i na izlozima.

PUTOKAZI I TABLE

Da bi Vas pronašao kupac, morate imati vidljive i čitljive putokaze. Putokaze i table radimo folijama i poliretanskim pločama različitih debljina koje garantiraju višegodišnju trajnost i izdrživost atmosferskim utjecaima.

 

DIGITALNI TISAK

Koristimo ploter velikog formata, koji pruža mogućnost tiska na različite formate. Za razliku od "klasičnog" tiska digitalni je brz, povoljniji, te je idealnan za manje naklade.

Dražen Agatić

art director

Rođen 1968 godine

 

Obrazovanje:

Škola primjenjene umjetnosti

Banja Luka, BiH

Konstskola – Grafiskformgivning,

Malmo Sverige

 

Područje djelovanja:

Dizajn logotipa, Knjiga standarda, Plakata, Novinskih naslovnica i  oglasa, CD omota, Web stranica, Dizajn i oslikavanje vozila i izloga, Umjetnička fotografija

AD Studio - art design studio,

 

osnovan je još davne 1988 godine. Od 2003 god. djeluje u Hrvatskoj, sa sjedištem u Crikvenici. Kao glavni cilj studija je da našim klijentima pružimo nov i atraktivan način vizualne komunikacije.

 

Višegodišnje iskustvo, edukacija u zemlji i u inozemstvu, te korištenje modernih tehnologija, preduvjet su ostvarivanja tog cilja.Osnovna djelatnost studija je grafički i web dizajn, a u posljednje dvije godine, nudimo usluge studijskog i outdoor fotografiranja., kao i panoramsko fotografiranje. Ako tome dodamo i uslugu ispisa velikih dimenzija, time smo uspjeli zaokružiti ponudu, gdje klijent dobija sve na jednom mjestu. Bilo da se radi o izradi web stranica, ili izradi kataloga, brošura i sl.

 

To mogu potvrditi i naši zadovoljni klijenti. Iz niza njih, izdvojit ćemo samo neke: OMV Hrvatska, Elektromaterijal Rijeka, INDEKO Rijeka, Optima grupa Zagreb, Dezinsekcija Rijeka, Aledi Rijeka, i mnogi drugi, a za neke projekte smo i nagrađeni. Tu bi svakako izdvojili VIDI TOP 100, za jednu od najboljih web stranica u kategoriji Turizam i putovanja.

 

Upoznajte nas sa Vašim potrebama, a mi ćemo Vam ponuditi rješenja. Od dizajna logotipa, brošura i kataloga do dizajna i izrade web stranica.

 

Obratite nam se sa povjerenjem !

Basaričekova 57, 51260 Crikvenica,

Hrvatska, Tel: 051 242 018

Mob: 098 493 303, Skype: dan_cro

Design: AD Studio

All rights reserved ©

2012-2013

Radno vrijeme:

08.30 - 15.00

Sub.-Ned. Ne radimo