Tel:+385 (0)98 493 303

PRVI POTPUNO DIGITALIZIRANI UMJETNIČKO - DIZAJNERSKI PRINT STUDIO U CRIKVENICI

NALJEPNICE

MAJICE

ETIKETE

PLAKATI

FOTOGRAFIJE

DEKORI

AUTO GRAFIKA

IZLOZI

BANERI

ROLL UP

Nakon 600 godina od prvog spomena grada Crikvenice, grad je dobio prvi potpuno digitalizirani umjetničko-dizajnerski studijo.

Jedni će reći konačno, drugi neće znati o čemu se radi, ali u svakom slučaju to je  velika stvar za građane, a osobito za obrtnike i tvrtke. Zašto?

Jednostavno, ne morate putovati u Rijeku ili Zagreb da bi dobili vrhunski proizvod ili uslugu, i to uz povoljniju cijenu nego u velikim gradovima, i ne samo to, na jednom mjestu klijent dobija potpunu uslugu.

 

PRIMJER ZA PODUZETNIKE I TVRTKE:

Osnivate tvrtku ili obrt, proizvodite, bavite se turizmom, i nemate pojma šta vam sve treba i kome se obratiti za vizualno rjesenje. Dovoljno je zakazati termin u AD Studiju, koji se nalazi 400 metara od centra grada, i problem je riješen. Na jednom mjestu dobijate sve: od dizajna logotipa, do promidžbenog materijala i reklamnog oslikavanja vašeg poslovnog prostora ili vozila, etiketa za vaš proizvod, majica, pa do internet stranica - brzo, kvalitetno i povoljno.

Uz sve to, nudimo i usluge profesionalnog fotografiranja, kako na terenu, tako i u studiju.

 

PRIMJER ZA GRAĐANE:

Želite se fotografirati, sami ili sa obitelji, vašu djecu, reproducirati ili povećati uspomene.... Kod nas u profesionalnom foto-studiju to mozete i ostvariti.  I ne samo to, fotografije možete dobiti isprintane u raznim formatima na foto papiru ili umjetničkom platnu. Mogućnosti su bezbrojne... Zelite kalendar sa vasim motivom , imate fotografiju koju zelite uvećati i imati ju isprintanu u velikim dimenzijama...

Samo je mašta granica!

 

Uz sve navedene mogućnosti, sad dolazi najbolji dio.

Prednosti digitalnog tiska su mala naklada, brzina i vrhunska kvaliteta otiska, na različitim materijalima i podlogama. Digitalni tisak znatno pojednostavljuje tiskarski pproces, jer omogućuje tisak malih i srednjih naklada (1-300) bez izrade filmova i ploča kao što je slučaj u offsetnom tisku.

Što se odraŽava naravno i na cijeni, koja je povoljnija kod digitalnog tiska. Digitalni tisak radimo na vrlo kvalitetnom digitalnom stroju Roland VersaCam, zadnje generacije, izuzetne rezolucije, vjernosti i postojanosti boja. Kad smo kod boja, tu tek nudimo senzaciju, prvi u našoj županiji nudimo tisak bijele I srebrne boje odnosno metalik boja !  Zamislite vaše etikete, reklame, sa metlik nijansama ili detaljima - prekrasno i efektno!

 

NA KRAJU ŠLAG...

Višegodišnje školovanje u zemlji i inozemstvu, kreativnost, te profesionalan odnos sa klijentima, garancija je da ćete biti zadovoljni, kao što su i mnogi naši dosadašnji klijenti u evo skoro 10 godina rada i postojana AD Studia.

Od niza njih, navest ćemo samo neke:

OMV Hrvatska, Elektromaterijal Rijeka, INDEKO Rijeka, Terme Selce, Optima grupa Zagreb, Dezinsekcija Rijeka, Aledi Rijeka, i mnogi drugi, a za neke projekte smo i nagrađeni.

Tu bi svakako izdvojili VIDI TOP 100, za jednu od najboljih web stranica u kategoriji Turizam i putovanja, nagradu za najbolju naslovnicu časopisa VIDI.

Na natječajima smo bili dosta puta u finalu izbora vizualnog identiteta.

 

 

ROLAND VERSACAMM

Rezolucija do 1440dpi boja - Eco solventna boja, 8 boja (bijela, srebrna, metalik) garancija do 3 godine na  vanjske uvjete bez laminacije (sa laminacijom 5-7 god.) - širina ispisa 1 m - duljina ispisa - neograničeno. Namjena - najfinije grafike, fotografije, letci, vizitke, plakati,  majice, auto grafika, backlit folije, naljepnice svih dimenzija i oblika i dr...

KONICA MINOLTA BIZHUB

Digitalni stroj za ispis formata do A3+ (54x35cm) - vrhunska kvaliteta ispisa do 2440dpi

Namjena - vizitke, letci, brošure, kuverte, papir do 350g, folije, naljepnice, fotokopiranje..

Basaričekova 57, 51260 Crikvenica,

Hrvatska, Tel: 051 242 018

Mob: 098 493 303, Skype: dan_cro

Design: AD Studio

All rights reserved ©

2012-2013

Radno vrijeme:

08.30 - 15.00

Sub.-Ned. Ne radimo